Download MP3 BALUNGAN KERE - NDARBOY GENK ( Official Music Video )

Download MP3 BALUNGAN KERE - NDARBOY GENK ( Official Music Video )


Detail
Title  BALUNGAN KERE ( Official Music Video )
Artist  NDARBOY GENK
MP3 Size  5 MB
Duration  5:44 MB
Type of file     Audio MP3 (.mp3)
Audio  Mp3, 44100 Hz, HQ Audio

[Lirik Lagu : MP3 BALUNGAN KERE - NDARBOY GENK ( Official Music Video ) ]

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus seng penting wani terus
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan

Aku kerjo esuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere
Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu

Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti

Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

[Download Lagu : MP3 BALUNGAN KERE - NDARBOY GENK ( Official Music Video )

1. Klik tombol "copy link"

2. Pastekan Link yang sudah tercopy di bawah ini



3. Klik "convert"
4. Tekan "Download" Untuk Proses downloadnya


Nah, Itulah dari artikel "MP3 BALUNGAN KERE - NDARBOY GENK ( Official Music Video )". Semoga bermanfaat yah, saya ucapkan terimakasih telah berkunjun di blog Kompas-id.com. Jangan Lupa berkunjung lagi yah.


Note: " Jika Kalian Ingin Mendownload Videonya Sebelum Klik "Convert" Klik Tombol MP4 Terlebih dahulu

0 Response to "Download MP3 BALUNGAN KERE - NDARBOY GENK ( Official Music Video )"

Post a Comment

Silahkan berkomentar yang baik tanpa ada unsur judi, sara, dan porno.
silahkan berkomentar untuk merequest lagu apapun itu... insya allah mimin sediakan di kemudian hari

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Bawah Artikel